Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Tavlı, Yenice Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti

1990 yılında eğitim-öğretime başlayan,

1990 yılında eğitim-öğretime başlayan, 1 müdür, 4 müdür yardımcısı, 27 öğretmen, 1 sayman, 4 yardımcı personel, 190 öğrenci ve 55 çıraklık öğrencisi ile öğretimine devam eden, Yenice Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne, Vali Orhan Tavlı ziyarette bulundu.

Yenice’nin kaliteli ve deneyimli okullarından birisi olan Yenice Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Vali Orhan Tavlı ziyarette bulundu. Geçtiğimiz gün gerçekleşen ziyarete;  Yenice Kaymakamı Ahmet Başer, Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, Adalet ve Kalkınma Partisi Yenice Genel Meclis Üyeleri Oktay Arslan- Hilmi Ünal ve MHP Yenice İl Genel Meclis Üyesi Recai Ertan katıldı.

Vali Orhan Tavlı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın, Yenice Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Bölümü için açmış olduğu, Mesleki Eğitimi Geliştirme başlığı altında, “Üretiyoruz, Öğreniyoruz” isimli projesi kapsamında, 700.000 TL hibe desteği ile Kaymakamlık, Belediye ve özel sektör iş birliğinde kurulan İDA kimya üretim atölyesini gezerek kimya teknolojisi alanı bölüm şefi Funda Tekin’den üretilen ürünler hakkında bilgi aldılar.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech