Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Vapur Bey

Dua Lipa

İnsanlık olarak aşk güzellemeleri yapmaya bayılırız. Aşk meselesini evirir çevirir ideale yaklaştırır filmler çekeriz, şarkılar yazarız… Olmazsa olmazdır bizim için. Yalnız bu aşk meselesi bazen çizmeyi aşıyor.

Mesela; soyadı Çakırcuma olan bir dostum var kafayı Dua Lipa hanımefendi ile bozmuş. Dua Lipa Amerikalı bir pop şarkıcısıdır. Gençtir, güzeldir alımlıdır. Hanımefendinin konser kayıtlarınından birini izlediğim esnada sordu bu çılgın soruyu soyadı Çakırcuma olan arkadaş.

X Çakırcuma
Kim bu?
Vapur Bey
Dua Lipa.
X Çakırcuma
Hoş kadınmış. Yaşı kaç? Nereli?
Vapur Bey
Napıcan ya?
X Çakırcuma
Hoşuma gitti!

Akıl alır gibi değil sevgili okurlarım. Olacak gibi değil yani.

Bizim Çakırcumalı gönlünü Dua Lipa hanıma kaptırmış o an. Bunun dedesine köyde Telsis Recep falan derlermiş. Radyoyu köye ilk dedesi götürmüş. Dedesinden aya ilk ayak basan adammış gibi bahseder. Zaten saçmalıklarla dolu bir hayatı var anlayacağınız AMA Dua Lipa konusunda “bi dur” oldum.

Dua Lipa Çakırcuma gibir bir insanın varlığını kabullenmeye hazır değilim. Yerini bil dostum. Yerini bilsen iyi edersin. Aradığı mutluluğu sende bulamaz Dua Lipa. Zaten zevkleriniz de uymaz kendisiyle. Sen kendini Türkülerde kaybeden bir insansın, halı saha maçları en büyük hobin. Galatasaray maçlarını imkanı yok kaçırmazsın. Dua Lipa senle nasıl mutlu olsun. Diyelim o mutlu oldu bir şekilde. Güzelliği geçince Lipa hanımın. Sen onla mutlu olabilecek misin?

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech