Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başarılı akademisyenler ve öğrencilere plaket

ÇOMÜ Biyoloji bölümünde başarılı

ÇOMÜ Biyoloji bölümünde başarılı akademisyenlere ve öğrencilere, geçtiğimiz günlerde plaket takdim edildi. Gerçekleşen organizasyona, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’da katıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nde YÖK ve TÜBİTAK bursu alan akademisyen ve öğrencilere teşekkür belgelerinin takdimi için bir tören düzenlendi.

ÇOMÜ’nün haberine göre; Törene Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, FEF Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Levent Genç, FEF Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Tosunoğlu ile akademisyen ve öğrenciler katıldılar.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, göreve geldiği günden itibaren en önemli hedeflerinin araştırma üniversitesi olmak olduğunu anımsatarak, uyumlu çalışarak proje üretmenin çok önemli olduğunu ifade etti, üniversitemizde bu tür törenlerin artması temennisini paylaştı.

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat “Önemli olan niyet etmek, gayret etmek ve adım atmak. Fikirleri ve projeleri, ekip ruhuyla sinerji oluşturarak teşebbüse ve fiiliyata sokmak önemli. Çalışmalarınızın meyvelerini aldığınızı görmek gerçekten güzel… Araştırma üniversitesi olma hedefini, ben bunları düşünerek ortaya koydum. Sizlerin bu konuda üzerinize düşen görevi layıkıyla yaptığınızı ifade etmek istiyorum” diyerek burada oluşan proje kültürünün tüm bölümlere örnek olmasını istedi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech