Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İŞKUR’dan erbaşlara eğitim

Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü,

Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü, Ezine 3.Eğitim Tabur Komutanlığı’nda vatani görevlerini yerine getiren askerlere, İş Arama Becerileri Eğitimi düzenledi.

Çanakkale İŞKUR Müdürlüğü tarafından Ezine’de vatani görevlerini yerine getiren, 3.üncü Eğitim Tabur Komutanlığı’ndaki er ve erbaşlara eğitim verdi. İŞKUR İl Müdürlüğünde görevli İş ve Meslek Danışmanı Muhammet Tolga Ayyıldız, 70 askere uygulanan eğitimin askerlerin terhislerinden sonraki iş hayatlarında iş bulma süreçlerini kolaylaştıracağını ve onları iş arama kanallarına hazırlama yönünde önemli bir adım olacağını belirtti.

Tolga Ayyıldız iş hayatı için meslek edinme, iş arama araçları, özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri, beden dili ve iletişim becerileri başlıklarında verilen eğitimlerle iş arayanların başvurularında karşılaşacakları engelleri kaldırabileceklerine dikkat çekti. Ayyıldız, İş Arama Becerileri eğitimlerinin toplumun farklı kesimlerinde yıl boyunca devam edeceğini, ihtiyaç olunan her noktada, her vatandaşımıza bu eğitimlerin İŞKUR tarafından sürdürüleceğini dile getirdi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech