Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ceylan, “Ayvacık’ta balılar neden telef oldu?”

Geçtiğimiz günlerde Ayvacık’ta toplu

Geçtiğimiz günlerde Ayvacık’ta toplu balık ölümleri yaşanmış ve balıklar telef olmuştu. CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, meydana gelen balık ölümleri ile ilgili olan konuyu Meclis’te gündeme getirdi. Ceylan, “Tuzla çayından alınan numunelerle ilgili sonuçların bir an önce açıklanmasını ve kamuoyunun bilgilendirilmesini istiyoruz” dedi.

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, geçtiğimiz günlerde Meclis’te, Ayvacık’ta meydana gelen toplu balık ölümlerini gündeme getirdi. Ceylan konuyla ilgili yapmış olduğu konuşmasında, “Vatandaşlarımız balık ölümlerinin bölgede artan jeotermal sondajlarından ve faal durumdaki 2 jeotermal enerji santralinden kaynaklandığını düşünmektedirler.

İlçe Orman İşletme Müdürlüğümüz tarafından alınan numunelerle ilgili tahlil sonuçlarının bir an önce açıklanmasını ve kamuoyunun bilgilendirilmesini istiyoruz. Kurulması düşünülen yeni JES’lere, JES amaçlı arama ve işletme ruhsatı verilmesine içtiğimiz suyun, soluduğumuz havanın olumsuz etkilenmemesi için karşı çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech