Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Buzlanma ve dona dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından,

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgası ile ilgili bir uyarı yapıldı. Meteoroloji bölgemizde, Cuma ve Cumartesi günleri için don-buzlanmaya dikkat diyerek vatandaşları uyardı.

Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgası, dün Çanakkale’de kendisini hissettirdi. Yağışla birlikte gelen soğuk hava dalgası dolayısıyla, Çanakkale’de dün sıcaklık 8 derecenin altına düştü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili bir duyuru yapıldı.

Meteoroloji tarafından yapılan duyuruda, “Hava sıcaklıklarının; Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava ile birlikte hissedilir derecede azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor. Yağışların etkisini kaybetmesiyle birlikte bölgemizin iç kesimlerinde Perşembe için hafif, Cuma ve Cumartesi günleri için orta kuvvette buzlanma ve don olayı tahmin edilmektedir. Rüzgârın; Çarşamba günü bölgemizin kuzeyinde ve zamanla kıyı kesimlerinde kuzeydoğudan (Poyraz) kuvvetli olarak eseceği ve etkisini Perşembe öğle saatlerinden sonra kaybedeceği bekleniyor” ifadeleri yer aldı.

Tunahan Ünsal

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech