Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güneşhan Sorularını Yineledi

CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, dün İl Başkanlığı’nda tüm ilçe başkanları ile birlikte bir basın açıklamasında bulundu. Güneşhan, yapmış olduğu açıklamada, hem geçtiğimiz günlerde tamamlanan delege seçimlerine hem de gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

CHP geçtiğimiz günlerde, tüm mahallelerde delege seçimleri için sandık başına gitti. Seçimler tüm hafta sürdü ve nihayetinde tamamlandı. Seçimlerin ardından, dün CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, ilçe başkanları ile birlikte kameralar karşısına geçti. İl Başkanlığı’nda saat 12.00’de düzenlenen basın açıklamasında, İl Başkanı İsmet Güneşhan gündeme ilişkin açıklamalarda da bulundu.

“Çanakkale’ye yakışır şekilde seçimlerimizi tamamladık”

Güneşhan, tamamlanan delege seçimleri ile ilgili, “Delege seçimlerimizi son derece başarılı bir şekilde yürüten ilçe başkanlarımıza ve tüm örgütlerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Örgüt seçimlerimiz bizlerin büyük bir coşku ile bayram havasında geçirdiğimiz özel günleridir. Demokrasiden güzel örnekler vererek, katılımcı ve şeffaf bir ortamda partimize ve Çanakkale’ye yakışır bir şekilde delege seçimlerimizi gerçekleştirdik” dedi.

“Güneşhan, geçtiğimiz ay sorduğu soruları yineledi”

Güneşhan, daha önceki basın toplantısında “Vali Orhan Tavlı’ya, AK Parti Milletvekillerine, TÜRSAB Çanakkale Şube başkanına ve konuyla ilgili STK’lara bir takım sorular sormuştuk” dedi. Güneşhan sorularımızın cevaplarını daha alamadık dedi ve sorularını yineledi. Güneşhan konuyla ilgili, “Bahsi geçen Turizm merkezlerinin iptal edilme gerekçeleri nelerdir? Turizm merkezleri iptal edilmeden önce Bürokratların, Milletvekillerinin, Turizm derneklerinin ve konu ile ilgili uzmanların görüşü alındımı? Çan’da Turizm merkezinin iptal edildiği bölgedeki termal suyun altın madenciliği ve termik santrallerinde kullanılacağı doğru mudur? Bahsi geçen bölgede yeni Termik santral ve Altın madenciliği ruhsatı verilmiş midir?” sorularını tekrar sordu.

“Ödenen faiz miktarı 173 Milyar Dolardır”

Öte yandan faiz oranları ile de ilgili konuşan İl Başkanı İsmet Güneşhan, “Ülkemiz maalesef Cumhuriyet tarihimizin en karanlık günlerini yaşamaktadır. Freni patlamış kamyon gibi bayır aşağıya hızla ilerlemektedir. Türkiye yönetilmiyor savruluyor. Ülkemiz ekonomik olarak iflas etmiştir. Merkezi Londra’da bulunan bir avuç tefeciye teslim olmuştur. 2002 yılından bugüne kadar ödenen toplam faiz 173 milyar dolardır” ifadesinde bulundu.

Tunahan Ünsal

 

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech