Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Protokolden ‘Engelliler Günü’ Mesajları…

Çanakkale protokolünün önde gelen

Çanakkale protokolünün önde gelen isimleri tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle günün anlam ve önemine ilişkin mesajlar yayınlandı.

Çanakkale’de siyaset dünyasının önde gelen isimleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle mesaj yayınladı. İşte onlardan öne çıkanları…

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan: Engelli vatandaşlarımız yeni yasal düzenlemelerle her tür ayrımcılığa karşı korunarak, erişilebilirlikte gelişmiş ülkelerin çizgisi yakalandı. Türkiye, özellikle sosyal destek uygulamalarında dünyada örnek gösterilen ülkeler arasına girdi. Kamuda ve özel sektörde engelli istihdamının artırılmasına yönelik netice aldığımız çalışmalarımız oldu. Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak, yaşam kalitelerini artıracak çalışmalar, önümüzdeki yıllarda da önceliklerimizden olacak. Bu duygularla tüm engelli kardeşlerimizin Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor; sağlık, mutluluk ve güzelliklerle dolu yarınlar diliyorum.”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu: “Unutmamamız gereken en önemli şey; en büyük engel zihinlerde ve gönüllerdedir. Bu duygu ve düşüncelerle “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nün engelli vatandaşlarımıza daha huzurlu bir hayat getirmesini ve bütün insanlık için engelsiz bir dünya umuduyla hayatın onlara hep sevinç, mutluluk ve kolaylıklar sunmasını diliyorum.”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek: Engelli vatandaşlarımızın bu anlamlı günlerinde bir araya getirilmesi, sorunlarına çözüm üretilmesi ve kendilerine hak ettikleri değerin verilmesi suretiyle, ihtiyaçları olan moral ve motivasyonu kazanmalarında, onlara yönelik uygulamaya konulan projeler hayati önem arz etmektedir. Bu vesileyle, tüm engelli kardeşlerimizin, “3 Aralık Engelliler Günü” nü içtenlikle kutluyor, aileleriyle birlikte, sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir yaşam diliyorum.”

Türk Sağlık Sen Çanakkale Şube Başkanı Turan Çavdar: “Bu konuda devlete, millete düşen görev engelli vatandaşlarımıza engel olma durumunu ortadan kaldırılmasıdır. Bunun için el birliği ile çalışmalıyız. Çözüm üretmeliyiz. Çünkü bu durum ülkemizde yaşayan herkesin, her kurumun sorumluluğudur. Bu temenniler ile tüm engelli arkadaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyor, kendilerine mutlu ve sağlıklı bir hayat diliyoruz.”

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech