Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kemoterapi Ünitesinin Kapasitesinde Artış

2012 yılından bu yana

2012 yılından bu yana Çanakkale Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren kemoterapi ünitesi, artık 25 koltuk kapasitesi ile yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nin haberine göre; Günde 20-30 hastanın günübirlik tedavilerinin uygulandığı kemoterapi ünitesinde aylık 450-500 civarı onkoloji hastasına tedavi uygulanırken aynı zamanda hematoloji, romatoloji bölümlerinde takip edilen hastalarımızın da tedavileri veriliyor.

TALİ: “MAĞDURİYETİ BİR NEBZE GİDERMEK İÇİN…”

Her geçen gün kanser hastalığının artması neticesinde tedavi alan hasta sayısında da büyük bir artış yaşandığına dikkat çeken Başhekim Op. Dr. Ufuk Tali, “Halkımızın mağduriyetini bir nebze olsun gidermek için Kemoterapi Ünitemizin koltuk kapasitesini artırarak daha geniş bir alanda hizmet vermeye başlıyoruz.” dedi.

ŞEN: “MAALESEF KANSER HASTALARI ARTARAK DEVAM EDİYOR”

Onkoloji Uzmanı Dr. Erdem Şen, “Maalesef kanser hastaları artarak devam ediyor. Tedavi ihtiyacının artması üzerine ise ayaktan tedavi ünitemiz için yeni bir alan ihtiyacı doğmuştur. Hastane yönetimimizin de desteği ile artık yeni yerimizde de daha geniş ve ferah bir mekanda aynı anda daha fazla sayıda hastamıza hizmet vereceğiz.” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech