Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Haluk Bilginer, En İyi Erkek Oyuncu!

Türkiye, dün sabah gurur

Türkiye, dün sabah gurur dolu bir sabaha uyandı. Sanat dünyasının ve dünyanın en prestijli ödülleri sahiplerini buldu. 47’incisi düzenlenen Uluslararası Emmy Ödül Töreni’nde, dünyaca ünlü yıldızları geride bırakan Haluk Bilginer, En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Geçtiğimiz sene Onur Saylak Yönetmenliği’nde çekilen, çekildiği günden itibaren ise geniş hayran kitlesi oluşan Şahsiyet dizisi, tüm dünyanın gündemine oturdu. İnternet üzerinden yayınlanan dizinin başrolünü üstlenen ve Onur Saylak’ın usta dokunuşları ile ekrana yansıtılan, Agah Beyoğlu kendisine hayran bıraktı. Agah Beyoğlu karakterine hayat veren usta oyuncu, Haluk Bilginer ise sergilediği performans ile dizinin kalitesini kuşkusuz bir üst basamağa taşımıştı.

Geçtiğimiz gün, New York’ta düzenlenen törende, 47. Defa Emmy Ödülleri sahiplerini buldu. Haluk Bilginer, en iyi erkek oyuncu ödülünü alarak, tüm Türkiye’yi gururlandırdı. Bilginer ödül sonrası yaptığı konuşmasında, “Çok iyi hissediyorum. Çok mutluyum. Bu büyük bir onurdur. Bu güzel insanlarla çalışmak bir zevkti. İçinde yaşadığınız toplumun hafıza kaybı yaşamadığından emin olun” ifadelerinde bulundu.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise Haluk Bilginer’i sosyal medya hesabından tebrik etti. Başkan Gökhan, “47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Şahsiyet dizisindeki performansıyla, ‘En iyi erkek oyuncu’ seçilen Haluk Bilginer’i gönülden kutluyor; kültür sanat hayatımıza kattıkları ve başarılarıyla bizlere yaşattığı gurur için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech