Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İş dünyası törene akın etti

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ‘Zahireciler Sitesi ve Temel Atma Töreni ile Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni’ne katıldı.

ÇTSO’nun haberine göre; Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen “Zahireciler Sitesi ve Temel Atma Töreni ile Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni”ne ÇTSO Yönetim Kurulu da katıldı.

Törene Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Vali Orhan Tavlı, Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın yanı sıra

ÇTSO’dan Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Meclis Başkan Yardımcı Turgay Kılıç, Genel Sekreter Sema Sandal, Meclis Üyeleri Orçun Oktay, Hüsnü Agah Ayhan, Şerif Mutlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Temiz ile Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, İl Müdürleri, Daire Amirleri ve Çanakkale iş dünyasının temsilcileri katıldı.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech