Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Vapur Bey

Hayır Zeynep Olmamış!

Zeynep Bastık ismini daha önce duydunuz mu bilmiyorum. Kendisi Youtube ünlülerimizden birisi. Aslında Youtube’dan çok daha önce Lüzumsuz Aşk adlı şarkı ile adını duymuştuk. O günlerde ev arkadaşımla “bu kız patlar. Tam bizim milletin sevceği tarz” falan gibi yorumlar yapmıştık. Aradan 6-7 sene geçti ve Zeynep Bastık patladı. Şu an Youtube’un en ünlü isimlerinden birisi. Genel olarak güzel pop şarkılarını cover yapıyor yani yeniden yorumluyor. Hoş bir sesi olduğu için de şarkılar orjinallerinden daha çok Zeynep Bastık versiyonu ile dinleniyor. Mesela Ezhel’in Felaket şarkısının orjinalinden daha çok Zeynep Bastık versiyonu dinlenmiş falan…. Buralara kadar bir sorun yok zaten ama ofisin olduğu sokakta tanıdık bir melodi duymam ile sorun başladı.

Gitti Gideli
Tarkan’ın Karma albümünün -ki bence Türkiye’de yapılmış en iyi albümlerdendir- güzide şarkılarından Gitti Gideli Zeynep Bastık tarafından coverlanmış. Tarkan gibi bir kompedanın yorum olarak üstüne çıkmak zaten çok zordur böyle bir kıyas yapmak bile tuhaftır farkındayım ama bu güzelim şarkıyı rezil etmeden söyleyebilseymiş keşke. Aralarda bir “ahh” deyişi var ki görmeyin. Hayır Zeynep Olmamış! Ezhel mezhel söylemeye devam et.

 Karanlıkta Gürlüyor Şelale
Fırtınayt’ın mükemmel şarkılarından İhtimallerin Heyecanına Üzülüyorum’un bestecisi ve yorumcusu Gülinler aka Büyük Ev Ablukada’nın Galvaniz Gelbiraz’ı Dinozorlar şarkısı ile Spotify ve Apple Music’de yerini almış. Harika bir ses. Öyle aman aman oyunlar falan yaptığı da yok ama söylediği kelimeleri daha hakkıyla söyleyebilecek birisi aklıma gelemiyor. Kendine has bir insan. Dinlemenizi tavsiye ederim.

Saian Pwnz
Pwnz internet dilinde kullanılan bir ifadedir. Özellikle oyuncular çok kullanır bu ifadeyi. Mesela bir oyuncu diğer oyuncuyu yenerse o oyuncu için pwnz derler. Saian Pwnz dememin sebebi Saian’ın birkaç gün önce yayınlanan K”st’ın Experimentalite albümünde Amcasının Gülü isimli bir şarkıda tekrar duyulması.

 Bitmek Bilmeyen Geceler
Geceler inanılmaz güzel zaman dilimleri.Gündüze hiç benzemiyor. Sorun yaratan herkes uyuyor geceleri. Uyumayanlar ya da uyuyamayanlar ise sorun yaratmayan insanlar. Gecenin koynunda yalnız başlarına oturuyor bu insanlar. En değer verdiğim dostluklarımı gözümün önüne getiriyorum bazen. Hepsi gece kuşu. Hepsi gece yatmak bilmezler. Fırsatları oldukça geç saatlere kadar yatmazlar. Yatmazlar da ne yaparlar peki? Elbette sabahlara kadar oyun oynamak, dizi izlemek, geyik yapmak değil bahsettiğim ben gerçekten yalnız başına oturup düşünen ya da tek başına bir şeyler ile ilgilenen insanlardan bahsediyorum.

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech