Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Delege seçimlerinde sona doğru

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) delege seçimleri devam ediyor. Tüm mahalle ve beldelerde, çarşaf veya blok liste ile girilen seçimler, iki haftadır demokrasi ortamında gerçekleşiyor.

CHP’de, 8 Kasım 2019 itibariyle başlayan Muhtarlık çevresi kongre temsilcisi seçimleri olarak bilinen Delege seçimlerinde sona gelindi. Merkezde, Kepez beldesi ile başlayan seçimler, mücavir alanların yanı sıra İsmetpaşa Mahallesi, Esenler Mahallesi seçimleri ile devam etti.

Son olarak Çarşamba günü Prof.Dr.Türkan Saylan Sosyal Tesisleri’nde Fevzipaşa Mahallesi, Namık Kemal Mahallesi, Kemalpaşa Mahallesi delege seçimleri gerçekleştirildi.

İl Başkanı İsmet Güneşhan, Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, parti yöneticilerinin ve partililerin hazır bulunduğu, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın ve siyasi belediye başkan yardımcıları Rebiye Ünüvar ile İrfan Mutluay’ın çalışmaları yakinen takip ettiği seçimler, 11.00 itibariyle başlarken 16.00’da sona erdi.

Çoğunlukla tek liste ile girilen, önceki dönemde olduğu gibi rekabet ortamının olmadığı seçimlere bu kez katılımın beklenenden düşük olduğu görüldü.

Bugün Cevatpaşa Mahallesi ile devam edecek olan delege seçimleri, yarın Barbaros Mahallesi seçimleri ile sona erecek.

Eylem Gözeldere

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech