Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Troia yapraklara işlendi

Geçtiğimiz aylarda ilki düzenlenen

Geçtiğimiz aylarda ilki düzenlenen Yapraklarda Troya Efsanesi sergisinin üçüncüsü dün açıldı. Troya Müzesi’nde açılan sergi 2 gün boyunca ziyaret edilebilecek.

25 Haziran 2019 tarihinde Troya Müzesi’nde birincisi düzenlenen, sergi süresince sanatseverlerin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği, yapraklara işlendiği için ise oldukça merak uyandıran,  “Yapraklarda Troya Efsanesi” sergisinin üçüncüsü, dün sanatseverler ile yeniden Troya Müzesi’nde buluştu.

Kuruması 1,5 yıl süren difenbahya yapraklarının üstüne Troya efsanelerinin işlendiği serginin açılışı, Troya Müzesi Sergi Salonu’nda gerçekleşti. Troya efsanelerinin işlendiği sergi açılışı İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz ve Müze Müdürü Rıdvan Gölcük tarafından yapıldı. Kurdeleyi birlikte kesen iki müdür, sergideki eserleri dikkatle birlikte incelediler.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile müştereken gerçekleştirilen ve Hülya Kalaycı Unutur tarafından işlenen eserlerin yer aldığı sergi, bugün de ziyaretçiler tarafından görülebilecek. Troya Müzesi sergi salonunda yer alan eserler, yediden yetmişe tüm Çanakkale halkına armağan edilmiş bir halde ziyaretçilerini bekliyor.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech