Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İK 17 Platformu” 3. Toplantısını gerçekleştirdi

Çanakkale Çalışma ve İş

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü öncülüğüyle kurulan, Çanakkale’de faaliyet gösteren firmaların İnsan Kaynakları Uzmanları ve Yöneticilerinin oluşturduğu İK 17 Platformu, buluşmalarına devam ediyor. Platform, 3. toplantısını Uluova Süt ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün haberine göre; İŞKUR’da görevli İş ve Meslek Danışmanlarının da katıldığı toplantı insan kaynakları gündeminin konuşulduğu bölümün ardından SGK Denetmeni Mehmet Uğur Yavuz’un ‘İş Hukukunda Yıllık Ücretli İzin ve Uygulamaları’ başlığı sunumuyla devam etti. Karşılaşılan sorunlara dair fikir alışverişini yapan ve ilerideki toplantıları planlayan uzmanlar aynı zamanda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde ‘İnsan Kaynakları Uzmanları ile Üniversite Öğrencilerinin Buluşması’ etkinlik kararını aldı. Uluova Süt’ün gıda tesisinin gezilmesiyle sona eren buluşma renkli fotoğraflara sahne oldu.

Toplantının önümüzdeki aylarda da başka bir firma ev sahipliğinde devam edeceği ve Platforma katılım göstermek isteyen firma yetkilerinin İŞKUR ile irtibata geçmelerinin yeterli olduğu belirtildi.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech