Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit Öğretmenleri Unutmadılar

24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü yaklaşırken Türk Eğitim-Sen Gelibolu Temsilciliği, Şehit Öğretmenleri unutmayarak anlamlı bir program düzenledi.

Pazar günü Türk Eğitim-Sen Gelibolu Temsilciliği tarafından “Şehit Öğretmenleri Anma Programı” düzenlendi. Gelibolu’dan saat 12.00 itibariyle, 2 otobüs ile Conkbayırı’na hareket eden öğretmenler, Conkbayırı- Kocadere arası 5.5 km’lik parkurda, bayraklar eşliğinde yürüyüşü tamamladılar.

Türk Eğitim-Sen Gelibolu Temsilciliği Başkanı Selim Dündar, günün anlam ve önemi, amacına yönelik yapılan anlamlı konuşmasında; teröre şehit verdiğimiz öğretmenlerimizin hayat hikayelerine yer verirken, depremin de bizlerden aldığı fedakar öğretmenlerimizi unutmadı.  Dündar, konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Bugün cihana bağımsızlığımızı haykırdığımız, bitti derken yeniden ayağa kalktığımız bu topraklarda, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Ben size  taarruz emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum’ dediği, zafer üstüne zafer kazandığı  noktada, adımlarımızı vatan uğruna canını feda eden öğretmenlerimiz için atıyoruz. Kısacık meslek yaşamlarına  sığdırdıkları büyük fedakârlıkları öğretmenlik mesleğinin onuru ve saygınlığı içinde yaşatarak her zaman hatırlatmak için yürüyoruz… Mekanları cennet, ruhları  şad olsun. Şehit Öğretmenlerimize minnettarlığımız ve sadakatimiz sonsuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle, şimdiden bütün öğretmenlerimizin, eğitim çalışanlarının 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, sendika fark etmeksizin şehit öğretmenlerimiz adına düzenlediğimiz yürüyüşe katıldığınız için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.”

Konuşmaların  ardından, Şehit Öğretmenlerimiz için yemek ikramları yapıldı ve dualar edildi. Müzik Öğretmeni Mustafa Denizci’nin duygu yüklü türküleri ile anma programı sona erdi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech