Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gökhan: “Doğru soruyu Cumhurbaşkanı sormuş”

Çanakkale Belediyesi’nin Kasım ayı

Çanakkale Belediyesi’nin Kasım ayı meclis toplantılarının dördüncü bileşimi, Pazartesi Günü Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda bütçe görüşmeleri yapılırken, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Başkan Gökhan, Kirazlı’da bulunan altın madeni sahası ile ilgili, geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanı’nın yapmış olduğu açıklamayı, Ankara’dan umut verici bir haber aldık” diyerek okudu.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yapmış olduğu konuşmada, “Ankara’dan umut verici bir haber aldık. Haber güzel ama sonucu önemli. Burada Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un mecliste bir ifadesi var. Milletvekilimiz Özgür Ceylan bana ulaştırdı. Şöyle diyor sayın Kurum, ‘Bizde ilgili bakanlıklarla, Cumhurbaşkanlığı Yardımcısı nezdinde bir araya geldik. Biz de doğamızı çevremizi herkes gibi korumak istiyoruz. Bize bırakılan emanetleri çocuklarımıza en güzel şekliyle aktarmak istiyoruz. Biz de bu çalışmayı durdurduk.’ Sayın bakanın konuşması bu şekilde…

Bir özel bilgi yine milletvekili kanalıyla bize geldi. Gizlisi saklısı yok. Sayın Cumhurbaşkanı’nın ‘Bu iş niye bu kadar ayyuka çıktı? Niye bu kadar köpürdü? Bir bakın şuna!’ diye bir talimatı olmuş. ‘Ortalık karıştı, konserler yapıyorlar’ demiş. ‘Olay bu kadar basına düştü biz bundan ne elde ediyoruz’ demiş. Doğru soru bu! Doğru soruyu sayın Cumhurbaşkanı sormuş, ‘Biz burada ne elde ediyoruz?’”

Tunahan Ünsal

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech