Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti İl Başkanı İstifa Etti

8 yıl önce Merkez

8 yıl önce Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak, Çanakkale siyasetine adım atan, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, istifa etti. Yıldız’ın istifası Çanakkale siyasetini hareketlendirdi.

AK Parti İl Başkanlığı’nda hareketli dakikalar yaşanıyor. İl Başkanı Gültekin Yıldız tarafından, sosyal medyada ilginç bir paylaşım yapıldı. Çok kısa bir süre içerisinde paylaşım yüzlerce kişi tarafından görüldü. Bu paylaşımda, Gültekin Yıldız, İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Yıldız tarafından paylaşılan istifa metninde, “Yaklaşık 8 yıl önce Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak başlayan, Merkez İlçe Başkanı ve Çanakkale İl Başkanı olarak aralıksız devam eden siyasi görevim; dün akşam Genel Merkez teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir ile 7. Olağan Kongre çerçevesinde yaptığımız görüşme neticesinde kendisine il başkanlığı görevimden istifamı sunmam ile son bulmuştu.

İnşallah siyaseten verilen bu es hem şahsım hem de partimiz için hayırlara vesile olacaktır.

2 Nisan 2018 tarihinde onurla ve itibarla geldiğim Çanakkale İl Başkanlığı görevini, onurla ve itibarla tamamlamayı nasip ettiği için Rabbime sonsuz hamd ediyor; bir çok insanın hayal dahi edemeyeceği bu göreve beni layık gören, ülkeme, şehrime ve teşkilatlarımıza hizmet etme imkanı sunan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum.
Kendisinin de her zaman söylediği gibi görev süremizce dik durduk ama dikleşmedik” açıklaması yer aldı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech