Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmetpaşalı üyeler sandık başına gitti

Cumhuriyet Halk Partisi’nin delege

Cumhuriyet Halk Partisi’nin delege seçimleri, geçtiğimiz hafta  Kepez’de başlamıştı. Delege seçimlerinde Kepez’den sonraki durak İsmetpaşa Mahallesi oldu. İsmetpaşalı CHP’liler, Cumartesi günü sandık başına gitti.

İl ve İlçe Başkanlarını belirlemek üzere seçim maratonuna başlayan Cumhuriyet Halk Partisi, delege seçimlerinin startını geçtiğimiz günlerde Kepez’de vermişlerdi. Kepez Düğün Salonu’nda yapılan seçimlerden sonra Merkez mahalleler seçimleri başladı. İlk mahalle İspetpaşa Mahallesi olurken, 650 CHP’li, Cumartesi günü sandık başına gitti.

Çataltepeliler Dernek Lokali’nde saat 10.00’da başlayan oy verme işlemi saat 17.00’ye kadar devam etti ve CHP İsmetpaşa Mahallesi’ndeki delegelerini belirledi.

“Hava güzel, katılım fena değil, şartlar müsait…”

İsmetpaşa Mahallesi delege seçimleri ile ilgili, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, “İsmetpaşa Mahallesi seçimi, merkezdeki ilk mahalle seçimidir. Bugün seçimimiz sabah 10.00’da başladı. Mahallede 650 üyemiz var ve akşam saat 17.00’ye kadar oy verme işlemi devam edecek. Burada Çataltepeliler Dernek Lokali’ndeyiz. Hava güzel, katılım fena değil, şartlar müsait…” ifadelerini kullandı.

“Hayırlı olmasını diliyorum”

CHP İl Saymanı Murat Pehlivan seçimin yapıldığı dakikalarda, sıcağı sıcağına, değerlendirmelerini Gündem Gazetesi’ne yaptı. Pehlivan, “Cumhuriyet Halk Partisi, Çanakkale Merkez mahallelerde delege seçimlerine bugün başlamıştır. İlk mahallemiz İsmetpaşa Mahallesi, sonrasında Esenler Mahallesi ve diğer mahallelerde de seçimlerimiz önümüzdeki hafta içerisinde tamamlanacak. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

“CHP, sandık varsa gider oyunu kullanır”

CHP Belediye Meclis Üyesi Kanber Koç ise ortada sandık varsa gider oyumuzu kullanırız dedi. Koç, “Sosyal bir şekilde bizde herkes gelir oyunu kullanır. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı, yaşanmazda… Aday olmak isteyen arkadaşlar, herkes aday olabilir. Süreç tıkır tıkır işliyor. Oy verme işlemleri başarılı bir şekilde ilerliyor. Bizim üyelerimiz, seçmenimiz gayet bilinçlidir. Ortada sandık varsa, CHP o sandığa gider ve oyunu kullanır” açıklamasında bulundu.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech