Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’nın Gündemi Çanakkale

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Lapseki Kaymakamı, GMKA Genel Sekreteri, Tarım ve Orman İl Müdürü, Ziraat Odası Başkanları Ankara’da, bir dizi ziyarette bulundu. Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan ve Jülide İskenderoğlu’nun ziyaret edildiği görüşmede, Çanakkale tarımı masaya yatırıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, konuklarını ağırlamaya devam ediyorlar. Belediye Başkanlarının ardından bu sefer Ticaret Borsası, Ziraat Odası Başkanları ve Tarım İl Müdürü Ankara’daydılar. Çanakkale’nin tarım potansiyeli ve tarımsal üretimi masaya yatırıldı, konuşuldu.

TURAN: “VERİMLİ BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Grup Başkanvekili Bülent Turan ziyaret ile ilgili, “Çanakkale’mizin dinamikleriyle bugün bir araya geldik. Şehrimizin tüm taleplerini geniş bir şekilde istişare ettik. Tarımı daha ileri taşımak, İş adamlarımızın beklentilerini yerine getirmek adına önemli kararlar aldık. Çanakkale’mizin aynı anda tüm kesimleriyle beraber büyümesi için çalışmalarımıza yön veriyoruz. Ankara’daki yoğun programlarımızdan dolayı Çanakkale’mize gelemesek de taleplerin yerine getirilmesi için gayret gösteriyoruz. Bu anlamda bugün verimli bir toplantı gerçekleştirdik.” diye konuştu.

Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan ise ziyaret ile ilgili, “Vali Yardımcımız Tahir Şahin, Ticaret Borsası Başkanımız Kaya Üzen, Tarım İl Müdürümüz Erdem Karadağ, Ezine Peynirciler Derneği Başkanı Ali Atak, Borsa Genel Sekreteri Sevcan Elver, Borsa Üyeleri, Kaanlar Gıda Genel Müdürü Suat Sarıibrahimoğlu, tarımsal konularda fikir alışverişinde bulunduk. Yaptıkları desteklerden dolayı AK Parti Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’a, Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na teşekkür ettik. Hep beraber hizmetler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech