Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Semizoğlu: “Ekonomik olarak düzelmenin yoluna girdik”

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Kasım ayı olağan meclis toplantısını dün saat 16.00’da gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, ekonomik değerlendirmelerde bulundu. Semizoğlu, son aylarda ekonomide düzelmeler olduğunu ve moralleri bozmadan, yola devam etmek gerektiğini belirtti.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kasım ayı meclis toplantısı, dün saat 16.00’da, ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. Turgay Kılıç’ın Meclis Başkanlığı’nda yürütülen meclis toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, ekonomik değerlendirmelerde bulundu. Semizoğlu, ekonomik olarak düzelmenin yoluna girdik dedi.

“Moral ve motivasyonla önümüze bakmalıyız”

Kasım ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Turgay Kılıç’ın konuşması ile başladı. Kılıç, “Moral ve motivasyonla önümüze bakmalıyız. Çanakkale 2019 yılının son aylarında turizmde ziyaret rekorları kırdı” ifadelerini kullandı.

“2-3 ay içerisinde birçok şey düzelmeye başladı”

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, “Şu durumdan, 2018’in Ağustos ayında, ülkemizde ekonomik olarak başlayan dalgalanma ve ticaretin negatif etkilendiği durumdan kurtulmanın yolu olarak, son 2-3 ay içerinde birçok şey düzelmeye başladı. Ekonomik göstergeler de bunu gösteriyor. Oda olarak, oda yönetimi olarak, bu durumu fırsata çevirmek için üyelerimizi daha çok yurt dışına açmak ve üyelerimizin morallerini yükseltmek için dış gezilere başladık.

“Her şey daha iyi olacak inşallah…”

Ekonomik olarak düzelmenin yoluna girdik. İnşallah… Biz Türk işadamları olarak inatçı ve güçlüyüz. Varlığı yönetebilmek değil, meziyet yokluğu yönetebilmektir. Biz yok olanı yönetebiliyoruz. Durmak yol yola devam. Sakın moralimizi bozmayalım, her şey daha iyi olacak inşallah…” dedi.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech