Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Merak edilen yarışma sonuçlandı

Gökçeada Belediyesi tarafından düzenlenen

Gökçeada Belediyesi tarafından düzenlenen yarışma neticelendi. Geçtiğimiz gün yarışmayı kazananlara ödülleri Belediye Başkanı Ünal Çetin tarafından takdim edildi.

10 Kasım’dan önce Gökçeada Belediye Binasına bir afiş asıldı. Afişin üzerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı ve bir cümle yer alıyordu. O cümle; “Biz buradayken fikirlerin hiç sönmeyecek” oldu. Gökçeada Belediyesi afiş ile ilgili bir yarışma başlatmıştı, bu yarışmada afiş ile fotoğraf çektiren ve fotoğrafı en çok beğeni alan kişiye cumhuriyet altını verilmesiydi.

Ödülü alan şanslı kişi geçtiğimiz günlerde belli oldu. Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin konuyla ilgili, “Cumhuriyet’imizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının, 81. Yılına özel yaptığımız, ‘Biz buradayken fikirlerin hiç sönmeyecek’  temalı yarışmamızda, paylaşımımızın altında fotoğrafını paylaşıp en çok beğeniyi alarak biz de buradayız diyen Yenibademli İlkokulu öğretmenimize ve okul aile birliği başkanımıza hediyelerimizi takdim ettik. Kendilerine gösterdikleri destek ve nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal

 

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech