Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkaleli Başkanlardan Bakan Soylu’ya ziyaret

Gümüşçay ve Karabiga Belediye

Gümüşçay ve Karabiga Belediye Başkanı, AK Partili İl Genel Meclisi Üyeler ve AK Parti Biga İlçe Başkanı Ankara’da Grup Başkanvekili Bülent Turan’ı ve Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nu ziyaretin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti.

AK Parti’li Belediye Başkanlarının Ankara’daki temasları son sürat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel ve OSB Genel Müdürü Alper Altınok, Ankara’da AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile görüşmüşlerdi. Geçtiğimiz günlerde ise Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, AK Parti’li İl Genel Meclisi Üyeleri ve AK Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin Ankara’da bulundu.

Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Milletvekili Jülide İskenderoğlu ile görüşen Çanakkalelilere, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da eşlik etti. Soylu ile çekilen bir fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı.

Yapılan görüşme ile ilgili Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Çanakkale Gümüşçay ve Karabiga Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclisi Üyelerimiz, Biga İlçe Başkanımız ve çok sayıda hemşerimiz TBMM’de misafirimiz oldular” dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ise görüşme ile ilgili, “Kıymetli Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan, Çanakkale’den değerli Belediye Başkanlarımız ve İl Genel Meclis Üyelerimizle birlikte İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu ziyaret ettik” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech