Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Parion Otel kışa merhaba dedi

Parion Otel çalışanları, yaz

Parion Otel çalışanları, yaz mevsiminin sona ermesinin ardından düzenledikleri barbekü partisi ile kışa merhaba dediler. Tüm personelin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte Genel Müdür Yaşar Baran etleri pişirdi, personel afiyetle yedi.

4 yıldır düzenli olarak barbekü partileri yapılan Parion Otel’de son barbekü partisi dün saat 12.00’de gerçekleşti. Öğle molasında bir araya gelen personel otelin yedinci katında, restoran bölümünde toplandı ve Genel Müdür Yaşar Baran mangalın başına geçti. Etleri özenle pişiren Genel Müdür Baran’a mangalda İnsan Kaynakları Müdürü Ayşe Gül’de eşlik etti. Müdürlerin pişirdikleri etler personelce afiyetle yendi.

“Yaza ve kışa merhaba partilerimiz her sene oluyor”

Parion Otel Genel Müdürü Yaşar Baran, düzenlenen etkinlik ile ilgili, “Tüm personelimizin katılımı ile her yıl yaza merhaba ve kışa merhaba partilerimiz oluyor. Personelimizle bir araya gelip, barbekü partisi düzenliyoruz. Genelde açık alanda olan etkinliğimiz bu sene maalesef okul dönemleri değişti için yapamadık. Genelde çocuklar ve ailelerin katılımları ile birlikte piknik şeklinde bir araya geliyorduk.

“Benim personelim benden daha değerlidir”

Biz 4 yıldır bu etkinliğimizi düzenliyoruz. Allah daha uzun yıllar nasip eder inşallah. Benim personelim benden değerlidir politikası ile hizmetlerimize devam ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech