Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Erkek, “Mücadele kararlılıkla sürecek”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, dün Demokrat Parti Çanakkale İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Erkek ziyaret kapsamında yapmış olduğu açıklamada, “Bu sistem sorunlarımızı çözmüyor, ağırlaştırıyor. Bizim her zaman söylediğimiz gibi gelinen noktada ülkemiz ağır sorunlarla karşı karşıya” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, dün saat 14.00’te Demokrat Parti İl Başkanlığı’na ziyarette bulundular. DP İl Başkanı Nail Babacan ilke görüşen CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Demokrat Parti ülkemizin vazgeçilmez partilerindendir” dedi.

“Memleketin bütünlüğü için el birliği ile görev yapacağız”

Ziyarette ilk konuşan DP İl Başkanı Nail Babacan oldu. Babacan yapmış olduğu konuşmasında, “Cumhuriyetin kurucusu olan Cumhuriyet Halk Partisi ve Demokrat Parti, memleketin, cumhuriyetin korunması, halkın huzurunun sağlanması için görevlendirilmiş, görev yapan kişileriz. Demokrasiden, cumhuriyetten, Atatürk ilkelerinden taviz vermeden, CHP ile aynı görüş altındayız. Memleketin bütünlüğünü sağlamak için el birliği içinde görev yapacağız” dedi.

“Boş tencere ve mutfaktaki yangın sürekli büyüyor”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ise ülkemiz ağır sorunlarla karşı kaşıya dedi ve sorunların bir kısmını sıraladı. Erkek yapmış olduğu açıklamada, “Demokrasi mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Demokrat Parti ülkemizin vazgeçilmez partilerindendir. Temel ilkeler çerçevesinde birlikte mücadele ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde de Demokrat Parti’nin Türkiye için önemli bir demokrasi manifestosu hazırlıkları var. Bu çok önemlidir. Bizim her zaman söylediğimiz gibi, gelinen noktada ülkemiz ağır sorunlarla karşı karşıya. Dış politikada, eğitimde, adalette, toplumsal barış noktasında… Bu sistem sorunlarımızı çözmüyor, ağırlaştırıyor. Türkiye’nin doğru ve parlamenter sisteme dönmesi için mücadele edeceğiz. İşsizlik ve yolsuzluk oldukça büyüdü. Boş tencere ve mutfaktaki yangın sürekli büyüyor” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech