Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yerel basın adeta cezalandırılıyor!”

İYİ Parti İl Başkanlığı’nda

İYİ Parti İl Başkanlığı’nda dün saat 14.00’te basın açıklaması düzenlendi. Açıklamaya katılan İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Rıdvan Uz, önemli açıklamalarda bulundu. GİK Üyesi Uz, yapmış olduğu açıklamada, İYİ Parti’nin yerel basını rahatlatmak üzere bir çalışma içerisinde olduğu belirtti. Uz ayrıca, üye kayıtlarının son 3 ay içerisinde yüzde 21 arttığına değindi.

İYİ Parti İl Başkanlığı’nda dün saat, 14.00’te basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen açıklamaya, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Rıdvan Uz, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran, Belediye Meclis Üyesi Burak Kunt ve Didem Güner de katıldı. GİK Üyesi Rıdvan Uz, farklı konulara değinerek açıklamada bulundu.

“İYİ Parti ailesi olarak bir çalışma başlattık”

GİK Üyesi Uz, yapmış olduğu basın açıklamasında yerel basının desteklenmesi gerektiğini belirterek, “Basında tekelleşme çalışmalarına uyum gösteremeyen, yerle basınımız adeta cezalandırılmak istemektedir. Bu noktada İYİ Parti ailesi olarak bir çalışma yapmaktadır. Bu çalışmayı en kısa sürede sizlerle paylaşacağız. Ana amaç, yerelde gazetelerimize ve basınımıza soluk aldırmaktır. Gerekirse maddi anlamda desteklemek adına bir destek olacaktır. Bu tüm Türkiye’de yapılması planlanan bir çalışmadır” ifadelerinde bulundu.

“Üye kayıtlarımız yüzde 21 arttı”

Ayrıca son zamanlarda üye kayıtlarının bir hayli arttığının altını çizen Uz, konuyla ilgili “Son 3 ay içinde üye kaydımız yüzde 21 artış göstermiştir. Bu artış yabana atılır değildir. Tüm teşkilatlarımızı kutluyorum” dedi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech