Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kültür Müdürlüğü’nden örnek hareket

Geçtiğimiz dönemlerde yılına Mehmet

Geçtiğimiz dönemlerde yılına Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi’nin olduğu alan, Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nce otopark haline getirilmişti. Müdürlük aylardır kullanılan otopark alanına “Ücretsiz otopark alanıdır” tabelası koydu ve bugüne kadar vatandaşlardan hiçbir ücret talep etmedi.

Çanakkale’nin bir zamanlar kütüphane yükünü çeken, Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi, geçtiğimiz dönemlerde yıkılmıştı. Prof. Dr. Türkan Saylan Sosyal Tesisleri’nin hemen yanında bulunan alan bina yıkıldıktan sonra, boş kalmış ve farklı bir amaçla değerlendirilmişti. Boş alan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlendi, çevresi çitlerle çevrildi ve otopark haline getirildi. O alana müdürlük, “Halkımıza ücretsiz otopark hizmet alanıdır” tabelası koydu.

Müdürlük, Çanakkale’de kamu yararına örnek bir harekette bulunurken, otopark haline gelen bölgede bugüne kadar hiçbir vatandaştan ücret talebinde bulunmadı. Otopark sıkıntısının yaşandığı Çanakkale’de kamu yararına faydalı bir hizmette bulunan müdürlük hem diğer kurumlara örnek olurken, hem de vatandaştan takdir görmeye devam ediyor.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech