Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“DSP’nin varlığından rahatsızlık duyuyorlar”

DSP Çanakkale İl Kongresi,

DSP Çanakkale İl Kongresi, Cumartesi günü Akol Otel’de gerçekleşti. Gerçekleşen kongreye katılan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Vali Orhan Tavlı’ya seslendi. “Siyasi mekanizmaların temsilcileri, DSP’nin varlığından rahatsızlık duymaktadırlar” dedi.

DSP’nin Çanakkale İl Kongresi, geçtiğimiz gün Akol Otel’de gerçekleşti. Kongrenin konuğu olan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Aksakal, bir sitemde bulunarak, Vali Orhan Tavlı’ya seslendi.

“Türkiye’nin en önemli illerinden birisindeyiz”

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, “Türkiye’nin en önemli illerinden birisindeyiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlık başlangıcı olan mücadelenin yapıldığı, yenilmez denilen ve üzerinde güneş batmayan imparatorluk denilen gücün yenildiği Çanakkale’deyiz.

Bildiğiniz gibi Demokratik Sol Parti, kurultay sürecini başlatmıştı. İl kongreleri ile kurultay sürecimiz devam ediyor. 15 Aralık tarihinde de 11.Olağan Kurultayımızı gerçekleştireceğiz.

“Çanakkale Valimize bir mesaj iletmek istiyorum”

Burada Çanakkale İlk Kongremizi gerçekleştireceğiz. DSP’nin varlığı, siyasetin bazı noktalarında bulunan yapılar tarafından hazımsızlıkla karşılanıyor. Yaşadığımız birçok sıkıntı var. Örgütlerimizin çalışmalarının engellenmesi konusunda, yerel yada genel iktidar tarafından baskılar sonucunda zorluklar yaşadığımızı belirtmek isterim. Buradan Çanakkale valimize bir mesaj iletmek istiyorum.

“DSP’nin varlığından rahatsızlık duymaya devam edebilirsiniz”

Kongremizin yapılmak istendiği bu salonun önüne asılan bayrakların engellenmeye çalışıldığı, Belediye’nin şikayetleri sonucunda bu bayrakların kaldırılmak istenmesi bilgisini aldım. Siyasi partiler bu tip toplantıların olduğu bölgeleri bayrakları ile süsleyebilirler. Kendilerini demokrat olarak sayan siyasi mekanizmaların temsilcileri, DSP’nin varlığından rahatsızlık duymaktadırlar. Rahatsızlık duymaya devam edebilirler” dedi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech