Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan, Oda Başkanları ile bir araya geldi

Biga Belediye Başkanı Bülent

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, geçtiğimiz gün, birlik, beraberlik ve istişare toplantısı kapsamında Biga’daki oda başkanlarıyla bir araya geldi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, birlik, beraberlik ve istişare toplantısında oda başkanlarının talep, öneri ve sorunlarını dinledi. Şehir Parkı’nda düzenlenen toplantıya Biga Belediye Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet Keskiner ve Sıtkı Keçeci, Belediye Meclis Üyesi Jale Kırbaş, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Biga Ziraat Odası Başkanı Mustafa Güray Ergün, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sait Tanur, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Emin Aktaş, Biga Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Ünal, odaların yönetim kurulu üyeleri ve Zabıta Müdürü Necmi Şencan katıldı.

“Biga hepimizin”

Toplantıda konuşan Biga Belediye Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Görev ve sorumluluklarımız farklı olsa da Biga hepimizin. Sizlerle her zaman bir arada olarak talep ve önerileri dinleyeceğiz, biz de taleplerimizi ifade ederek istişaremizi yapacağız. Bize öğrenmek istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz, önerilerinizi ve sorunlarınızı gönül rahatlığıyla söyleyebilirsiniz. Çünkü biz doğru iş yapmak istiyoruz. Bu toplantılarda halkımızın da sorunlarına değinmek istiyoruz. Toplantılarımızı ayrıca Ankara’ya gittiğimizde sizlerin taleplerini iletmek, işlerinizi takip etmek için çok önemsiyoruz” dedi.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech