Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GMKA’dan lise öğrencilerine Etkili Sunuş Teknikleri Eğitimi

Güney Marmara Kalkınma Ajansı

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından Balıkesir ve Çanakkale illerinde bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine “Etkili Sunuş Teknikleri” eğitimleri verildi.

GMKA’nın haberine göre Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonluğunda gerçekleşen 2019 yılı “Mesleki Eğitim” temalı faaliyetler kapsamında, Balıkesir ve Çanakkale illerinde bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine “Etkili Sunuş Teknikleri” eğitimleri gerçekleştirildi.

Öğrencilerin topluluk içinde kendilerini ifade etme ve iletişim becerilerinin geliştirilmesi adına verilen “Etkili Sunuş Teknikleri” eğitimleri; Balıkesir’de 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Çanakkale’de Nedime Hanım Mesleki ve Teknik Eğitim Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. Eğitimlerde, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Özcan Özen ve Çanakkale’de İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Fırat ve okullardan gelen eğitimciler de hazır bulundu.  Eğitimleri Kariyer.net eğitmenleri Eğitim ve Gelişim Müdürü Seyhan Üner ve Kıdemli Etkinlik Yöneticisi Semih Gümüş verdi.

Öğrencilere verilen eğitimde; video, görüntü ve ses materyallerini kullanarak dinleyici kitlesinin algı özelliklerini canlı tutmak, kaliteli ve etkili iletişim kurmak, beden dili, dinleme ve konuşma becerileri üzerine sunumlar gerçekleştirildi. Ayrıca öğrencilere iş hayatına hazırlamak amacıyla özgeçmiş hazırlama ve mülakat teknikleri konusunda da bilgilendirmeler yapıldı. Özgeçmiş hazırlamada ve mülakatta yapılması gerekenler ve yapılan yanlış uygulamalar üzerine örneklemeler yapıldı.

Program sonunda öğrenciler ile soru-cevap şeklinde değerlendirmelerde bulunularak eğitim tamamlandı.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech