Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pazar yeri için sözleşme imzalandı

Geçtiğimiz aylarda taşınıp taşınmaması

Geçtiğimiz aylarda taşınıp taşınmaması tartışmalara konu olan Ezine Kapalı Pazar Yeri için, önümüzdeki günlerde çalışmalar başlayacak. Yeni Kapalı Pazar Yeri’nin geçtiğimiz günlerde ihalesi yapıldı ve ihaleyi alan firma belli oldu.

Çanakkale’nin çevre ilçelere göre bir adım gerisinde olan ama son zamanlarda bölgeye yapılan yatırımlarla atılım yapması beklenen Ezine’de çalışmalar hızla devam ediyor. Özellikle Ezine OSB’nin tamamlanmasının ardından bölgenin kalkınacağı ve işsizlik konusunda olumlu gelişmelerin yaşanacağı bekleniyor.

Öte yandan Ezine Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda, ilçenin göbeğinde kalan kapalı Pazar yerinin taşınması gündeme gelmişti. O dönemde Pazar yerinin taşınması fikri tartışmalara neden olmuş ve ilçe halkı ikiye ayrışmıştı. Bazı vatandaşlar, merkezde olan Pazar yerinin kolaylık yarattığını, bazı vatandaşlar ise Pazar yerinin taşınmasının özellikle yaşlılar için zorluk yaratacağını dile getirdiler.

Sonuçta, kapalı Pazar yeri için ihale yapıldı ve ihaleyi kazanan firma belli oldu. Geçtiğimiz gün, Ezine Belediyesi ile, yeni Pazar yerinin ihalesini kazanan firma olan, Baltaş Çatı Kaplama Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi arasında sözleşme imzalandı. Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, “Memleketimize, Ezine’mize hayırlı olsun” dedi.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech