Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Öz, üniversitede derse girdi

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, geçtiğimiz gün ÇOMÜ Siyasal Bilimler Fakültesi’nde derse girdi. Öğrencilerle derste bir araya gelen Öz, tecrübelerini ve birikimlerini öğrencilere aktardı. Gökhan Bayram’ın dersine konuk olan Öz, “Bu ortamı sağlayan hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOMÜ Siyasal Bilimler Fakültesi son günlerde birbirinden değerli konukları ağırlıyor. Akademisyen Gökhan Bayram’ın derse girdiği sınıflardan birisinin konuğu, geçtiğimiz günlerde Baro Başkanı Bülent Şarlan olmuştu. Şarlan, dersine girmiş olduğu sınıfta adeta ders işlemiş ve tecrübelerini öğrenciler ile sınıfta paylaşmıştı.

Geçtiğimiz gün ise geçmiş dönem Çanakkale Milletvekili, şimdi ise Çan Belediye Başkanı olan Bülent Öz, aynı fakültede öğrenciler ile buluştu.

Gökhan Bayram, Bülent Öz’ün derse girmesi ile ilgili, “Misafirimiz olan ve bilgileriyle, fikirlerimizi zenginleştiren Çan Belediye Başkanımız Sayın Bülent Öz’e öğrencilerim ve şahsım adına şükranlarımla…” ifadelerini kullandı.

“Bugünümüzü gençlere ayırdık”

Bülent Öz ise, “Bugünümüzü geleceğimizin teminatı ve yarının yöneticileri gençlerimize ayırdık. Bugün ÇOMÜ Siyasal Bilimler Fakültesi’nin kıymetli öğrencileri ve değerli öğretmenleri ile buluşarak Halkla İlişkiler dersine misafir hoca olarak katılım sağladık.

Bu ortamı sağlayan sevgili Gökhan Bayram hocamıza ve kıymetli öğrencileri başta olmak üzere bizleri ağırlayan Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Erkul hocamıza teşekkür ediyorum” dedi.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech