Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’den bir istifa daha

Adalet ve Kalkınma Partisi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) teşkilatında aktif olarak görev yapan Yiğit Akkoyun, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

AK Parti’de kent ve ülke genelinde istifalar sürüyor. Yeni parti kuruluş çalışmalarının devam ettiği süreçte, AK Parti’den de bir bir istifa haberleri geliyor.

HERKESTEN HELALLİK İSTEDİ

Eski Dönem İl Başkanı Yeşim Karadağ’ın istifasının ardından partinin gençlerinden Yiğit Akkoyun da istifa ettiğini açıkladı. Akkoyun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Eğitim hayatımın hemen ardından 2015 yılından bugüne kadar aktif olarak AK Parti Merkez ilçede bana verilmiş olan görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Görev yaptığım süre zarfında birlikte çalıştığım arkadaşlarımdan, başkanlarımızdan, yeri geldiğinde abi dediğim, baba dediğim insanlardan, ablalarımdan, tüm teşkilatımızdan ve oturup tek bir çay içmişliğim bile olan herkesten helallik ister ve bana verilen görevin sonuna geldiğimi bildirmek isterim.

Siyasi hayatımı, heyecanımı ve enerjimi farklı bir yolda devam ettireceğimi bildirir, benim için, geride bıraktığım arkadaşlarım için ve en önemlisi ÜLKEMİZ için en hayırlısı olmasını temenni ederim.”

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech