Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Tavlı “Damla Gönüllülük Hareketi” Projesi Öğrencileriyle

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı,

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan Damla Gönüllülük Hareketi Projesi kapsamında Türkiye’nin farklı illerinden ve Endonezya, Çad ve Irak ülkelerinden gelen 45 katılımcı öğrenciyi makamında kabul etti.

Türkiye’nin farklı illerinden ve Endonezya, Çad ve Irak ülkelerinden gelen 45 katılımcı öğrenci, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan Damla Gönüllülük Hareketi Projesi kapsamında gerçekleştirilen görüşmede Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp de yer aldı.

Tavlı, proje hakkında bilgilendirildi

Damla Gönüllülük Hareketi Projesi Çanakkale koordinatörleri Ahmet Ünal ve Yunus Sarıoğlu Vali Orhan Tavlı’ ya, Damla Gönüllülük Hareketi Projesinin; gençlerimize, ülkemizin tarihi ve doğal güzelliklerini daha yakından tanıtmak, milli ve manevi değerleri benimsetmek, vizyonlarını ve merhamet duygularını geliştirmek, moral ve motivasyon durumlarını üst seviyelere taşımak, yurt dışında yaşayan gençlerimizin belleklerini tazelemek, ülkelerini daha yakından tanımalarını sağlayarak aidiyet duygularını geliştirmek hedefinde olduğu bilgisini verildi.

Vali Orhan Tavlı da, gönüllülük çalışmalarıyla toplumdaki farkındalığı arttırmayı amaçlayan Damla Gönüllülük Hareketi Projesi kapsamında öğrencileri, Tarih ve Kültür şehri Çanakkale’de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech