Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir haftada uyuşturucudan 28 gözaltı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından bir haftalık süre zarfında toplamda 28 şahıs gözaltına alınırken 54 grama yakın uyuşturucu madde ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü haber bültenine göre; Çanakkale merkez ve ilçelerinde uyuşturucu madde satışı yapan ve kullanan şahıslara yönelik sürdürülen çalışmalarda; 14.10.2019 – 21.10.2019 tarihleri arasında “Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak” suçundan 21 şüpheli şahıs, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan da 7 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. “TCK 188 Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan 1 şüpheli çıkarıldığı Adli Mercilerce Tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, “TCK 191 Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak” suçundan 4 yıl 1 ay kesinleşmiş cezası bulunan 1 şüpheli adli makamlarca işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

54 GRAMA YAKIN UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan yakalamalar neticesinde şüphelilerden 41,66 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai), 10,24 gram Esrar, 2,09 Metamfetamin ve 8 adet 2mg Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup tüm maddelere el konuldu.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech