Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Çetin’e bir ödül daha!

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, hayata geçirdiği projeler dolayısıyla KAMU-DER tarafından “Yılın İlçe Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü. Daha önce Marmara Belediyeler Birliği ve Tarihi Kentler Birliği’nden pek çok ödül alan Gökçeada Belediyesi’nin ardından şahsının bir ödüle daha layık görülmesine Başkan Çetin’in yorumu da manidar oldu.

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından hafta sonu Ankara’da düzenlenen 6. Geleneksel ödül töreninde, Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin de ödül alan başkanlar arasında yer aldı. “Altın Karınca” gibi sosyal belediyeciliğin en önemli ödüllerini birkaç kez alan Çetin, bu kez de KAMU-DER tarafından ödüle layık görüldü.

ÖDÜLÜN ARDINDAN MANİDAR PAYLAŞIM

Başkan Ünal Çetin, ödülünü aldıktan sonra sosyal medyadan yaptığı manidar paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Konu Ünal Çetin; kayyum atanacak, açığa alınacak soruşturma geçirecek derken, iç işleri bakanlığının görevlendirdiği müfettiş tarafından Belediyemiz yirmi gün denetlenmiş ve denetim raporunda görüldüğü üzere çok şükür bir inceleme konusu olmamıştır. Arkasından Sosyal Belediyecilik anlamında yapılan çalışmalar içerisinde sosyal konut projemiz, sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyon merkezinin açılması, Kent müzesi, yaşlı bakım merkezi, su hatları ve arıtma tesisi gibi üniversitemize yeni bina kazandırmak gibi hayata geçen projelerimiz TÜRKİYE KAMUDER tarafından taktirle karşılanmış başarılı ilçe belediye başkanları arasında bizleri de layık görmüşler. Bugün Ankara’da aldığım bu ödül ile alakalı öncelikle Belediyede birlikte çalıştığım arkadaşlarıma ve tüm Gökçeadalılara teşekkürlerimi sunarım. Gökçeada ve Gökçeadalılar için çalışmaya devam edeceğiz.”

Eylem Gözeldere

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech