Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

17 proje hayata geçiriliyor

Güney Marmara Kalkınma Ajansı

Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve kamu kuruluşları ortaklığında belirlenen 17 projenin, Çanakkale’nin çehresini değiştirmesi bekleniyor. 17 projeden birisi olan Tarihi Su Kemeri’nin ihyası projesi için düğmeye basıldı.

Geçtiğimiz günlerde Kolin Otel’de, GMKA tarafından Çanakkale’nin kültür ve sanat anlamında bir adım öne taşınması için hazırlanan 17 proje sunuldu. Projeler kamuoyuna tek tek bütçeleri ile birlikte tanıtıldı. O projeler arasında bulunan Civler Köyü Kemerdere Mahallesi içerisinde yer alan Tarihi Su Kemeri’nin ihyası projesi için düğmeye basıldı. Bölgede gerekli çalışmaların başlaması için girişimlerde bulunuldu.

AKÇAY: “BİLGİLENDİRMELER YAPILDI”

Geçtiğimiz gün Kemerdere’ye giden AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyesi Şener Akçay, “Köylüler ile oturuldu ve gerekli bilgilendirmeler yapıldı” diye konuştu.

Akçay, konuyla ilgili yapmış olduğu paylaşımda “Çanakkale Civler Köyü, Kemerdere Mahallesi’nde bulunan Tarihi Su Kemeri’nin ihya çalışmaları, İl Özel İdaresi ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın desteği ile yapılacak olan restorasyon hakkında, köylülerimize bilgi verildi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech