Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İş İnsanları Hasat Şenliği’nde

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Geyikli Hasat Şenliği açılışına katıldı.

ÇTSO’nun haber bültenine göre; Ezine’ye bağlı Geyikli beldesinde 17-18 Ekim 2019 tarihlerinde, Tarım ve Orman Bakanlığı Çanakkale İl Müdürlüğü, Ezine Kaymakamlığı, Geyikli Belediye Başkanlığı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve S.S. Geyikli Beldesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi işbirliğinde bu yıl birincisi düzenlenen “Zeytin Hasat Şenliği” başladı.

Zeytin Hasat Şenliğine katılan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu Hasat Şenliği ile ilgili yaptığı açıklamada, bölgenin önde gelen tarım ürünleri arasında yer alan ve coğrafi işaret özelliği barındıran zeytin ve zeytinyağının hak ettiği katma değeri oluşturması açısından düzenlenen Hasat Şenliğinin bu anlamda çok önemli olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. Sektörü Oda olarak çok yakından takip ettiklerini vurgulayan Semizoğlu; “Sektör temsilcileri ile sık sık bir araya geliyoruz. Sorunları biliyor, çözüm için de ilgili Kurumlarla görüşüyoruz.” diyerek, üyelerin vizyonlarını geliştirmek amacı ile yakın zamanda bir yurt dışı iş gezisi planladıklarını belirtti.

Başkan Semizoğlu, Zeytin Hasat Şenliği açılışı sonrasında stant açan üyeleri ziyaret ederek, düzenlenen resim sergisini gezdi.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech