Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yusuf Eroğlu

İÇİMİZDEKİ HAİNLER

Bitmiyor bir türlü, sanki durmadan hain üretiyoruz. İşte bunlardan birisi daha… KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı. Zaten sicili bozuk. Bakınız, Barış Pınarı Harekâtı ile ilgili neler söylemiş; “1974’te biz adına Barış Harekâtı desek de bu bir savaştı ve akan da kandı. Şimdi Barış Pınarı desek de akan su değil kandır. Bu nedenle bir an önce dialog ve diplomasinin devreye girmesi en büyük dileğimdir.” Buyurun buradan yakın. Yahu Rumların Türk Halkına yaptıkları zulümlere unuttunuz mu? Banyo Küvetinde katledilen Dr.Nihat İlhan’ın eşi ve çocuklarını hatırlamıyor musunuz? Yazıklar olsun yediğiniz ekmeklere. Zaten bu Akıncı, Türk Düşmanı. Bakınız yıllar önce KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün de  “KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile ilgili neler söylemiş ve Onun Kıbrıs’la ilgili müzakerelerine dikkat çekmiş! Akıncı için “Kıbrıs Türk’ünü değil, Kıbrıs Milletini yeğ tutuyor!”

NE DEMEK İSTEMİŞ

Bunun anlamı nedir? Kıbrıs’ın, “1974 yılı öncesi şartlarına dönmesi…” Dahası, “Kıbrıs’ta, Garantör Devletler Statüsünün Kalkması!” Bunun anlamı nedir? “1959 Zürih Anlaşması…” öncesine dönülmesi! Bunu ne akıl ve nede iz’an kabul eder! TC Dışişleri Bakanlığının bir açıklaması var; “Türkiye’nin Garantörlük statüsüyle yaptığı müdahalenin, 1974 yılında Ada’da Yunanistan askeri cuntasının tahrik ve teşvikiyle gerçekleştirilen Darbeyi bertaraf etmiş olduğu gibi Yunanistan’da demokrasinin yeniden tesisine imkân Sağladığı tarihi bir gerçektir. Ayrıca, müdahaleden bugüne kadar geçen sürede Kıbrıs’ta, Huzur ve istikrar hâkim olmuştur. Bu konuda yapılacak değerlendirmelerde, tarihi gerçekler unutulmamalıdır.” yani anlayacağınız, Akıncı’nın ne mal olduğu yıllar önce belliymiş.

AZICIK UCUNDAN

Temel ile Dursun ormanda av yaparlarken karşılarına dev gibi bir kuyu çıkmış, büyüklüğünden etkilenip kuyunun derinliğini anlayabilmek için tam yanlarındaki paslı demir direği zorla yerden söküp “1,2,3 hoop” diyerek kuyunun içine fırlatıp ‘Ne zaman dibe vuracak’ diye kulaklarını kabartmışlar. Tam o sırada arkalarında bir hışırtı duymuşlar, dönüp baktıklarında bir keçinin deli gibi onlara doğru koşup yanlarından geçerek tereddütsüz balıklama o dev kuyunun içine atladığını görmüşler. Şaşkınlıkla nelerin olup bittiğini anlamaya çalışırlarken yanlarına yaşlı bir köylü gelip onlara “Keçisini görüp görmediklerini” sormuş, “Evet, gördük” demiş Temel şaşkınlığını üzerinden atmaya çalışırken, “Keçiniz çalılıkları yararak en az 50 km. süratle başı aşağıda kendini kuyuya attı” Köylü “Saçmalamayın” diye cevap vermiş “Manyak mı bu hayvan? Nasıl atlasın ki? Ben onu boynundan iple şuradaki bir paslı demir direğe bağlamıştım.” Sağlıcakla kalınız.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech