Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’den E-Ticaret Atağı

Gelişen dünyada, değişen alışveriş

Gelişen dünyada, değişen alışveriş alışkanlıklarına ayak uydurmak için Esnaf Odaları Birliği düğmeye bastı. Bir araştırma birliği kuruldu ve E-Ticaret konusunda çalışmalara başlandı. Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan, “Biz Çanakkale’de E-Ticaret konusunda kurumsal olarak öncülük etmek istiyoruz” dedi.

Artık değişen dünyaya ayak uyduran Türkiye’de, alışveriş geleneği giderek değişmeye başladı. Vatandaş internet üzerinden alışveriş yapmaya başladı ve hatta alıştı. Çarşı gezmek yerine, internet üzerinden ürünleri kapısına getiren vatandaş için Esnaf Odaları Birliği düğmeye bastı. E- Ticaret konusunda hassas bir politika izleyen Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, gerekli çalışmalar ve gelişmeler için bir birim oluşturduk müjdesini verdi.

“E-Ticaret konusunda geç kaldık”

Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan, “Biz bir proje birimi kurduk. Yapmak istediğimiz önemli bir değişiklik var ve o değişiklik üzerinde çalışıyoruz. Değişen dünya düzenine ülkemizde hızla ayak uyduruyor. Bizim bir özeleştiri yapacak olursak, E-Ticaret konusunda geç kaldık.

“E-Ticareti kabul ettirmek istiyoruz”

Bizim bu kadar donanımlı insanımız varken, biz E-Ticaret konusunda kurumsal olarak öncülük etmek istiyoruz. Bütün işletmelerde E-Ticareti kabul ettirmek istiyoruz. Bu konuda teknik anlamda odalardan başlayarak bizler destek olacağız.

“E-Ticaret konusunda gerekli talimatı verdik”

Artık değişen dünya düzeninde, insanlar çarşıları, pazarları gezip, alışveriş yapmak yerine, internetten, sanal ortamdan alışveriş yapıp ürünleri ayaklarına kadar getirtiyorlar. Buna biz Esnaf ve Zanaatkarlar olarak ayak uydurmalıyız. İl genelinde esnafların bu konuda eksikleri varsa, eksiklerin giderilmesi için bir teşvik gerçekleştireceğiz. Bu konuda talimatı verdik. Odalardan başlayarak çalışmalarımızı hızlandıracağız” dedi.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech