Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ölümlü Afgan kavgasında mahkeme kararını verdi

Çanakkale’de geçtiğimiz gece Afgan

Çanakkale’de geçtiğimiz gece Afgan gruplar arasında yaşanan ve Atikullah Atıkul isimli bir kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin ise ağır yaralandığı kavganın faili 8 kişi hakim karşısına çıktı. Duruşma neticesinde 2 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakırken 6 kişi ise Ayvacık Geri Gönderme Merkezi’ne gönderildi. Öte yandan Atıkul’un katil zanlılarının ise yoğun bakımdaki Mohammad Göl Muhammadi ve Mohammad Zaker Kabuli olduğu öne sürüldü.

Önceki gece Barbaros Mahallesi’nde yaşanan ve bir kişinin ölümü ile 2 kişinin ağır yaralanmasıyla sonuçlanan kavgada, mahkemenin kararı belli oldu.  Atikullah Atıkul’un hayatını kaybettiği, Mohammad Göl Muhammadi ve Mohammad Zaker Kabuli’nin ağır yaralandığı olayda Hasibullah Ahmad Tar, Jamshid Jamshdi, Sharafuddin Amini, Navid Jan Samadi, Najibullah Najib, Vahidullah İbrahimi, Vafa Sameullah ve Ghulam Haydar Ghulami, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından hakim karşısına çıktı. Burada görülen duruşmada ise Navid Jan Samadi ve Vahidullah İbrahimi adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkma yasağı ile birlikte serbest bırakılırken diğer 6 Afgan ise Ayvacık Geri Gönderme Merkezi’ne sevk edildi.

Öte yandan Atıkul’u öldürdüğü iddia edilen şahısların ise yoğun bakımda tedavilerine devam edilen Mohammad Göl Muhammadi ve Mohammad Zaker Kabuli olduğu iddia edildi.

Esra Çanlı

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech