Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Mobbingin M’sine tahammül edemem!”

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 2019-2020 Akademik Yıl açılış töreni geçtiğimiz gün gerçekleşti. Troia Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende önemli açıklamalarda bulunan ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, “Bir aile havası oluşturmamız lazım. Kişisel kaprislere, kimsenin kimseyi engellemesine izin vermeyiz!” dedi.

ÇOMÜ 2019-2020 Akademik Yılı açılış töreni geçtiğimiz gün, Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Kent protokolünün, akademisyenlerin ve öğrencilerin katıldığı törende kürsü konuşmasında bulunan Rektör Sedat Murat önemli açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Murat bir anlamda üniversitenin bundan sonraki yol haritasını çizdiği konuşmasında, herkes aile havasında çalışmaya devam edecek dedi.

“Hedeflerimize katkı sunacak hocalar istiyoruz”

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, “Yüksek Lisans yapmayan, doktora yapmayan, doçentliğe başvurmayan, profesör ünvanı için koşmayan bir Meslek Yüksek Okulu hocası istemiyoruz. Bizim araştırma üniversitesi olma hedefimize katkı sunacak hocalar istiyoruz. Buradaki hocalarımız yüksek lisans ve doktora derslerine de girecekler.

“Kimsenin kimseyi engellemesine izin vermeyiz!”

Bin 800 öğretim üyemizle hedefimizi gerçekleştireceğiz. Bizim bir aile havası oluşturmamız gerekmektedir. Mobbingin, M’sine tahammül edemem. Kişisel kaprislerle, egolarla kimsenin kimseyi engellemesine izin veremeyiz. Herkes bir aile havasında çalışmalarına devam edecek” dedi.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech