Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çanakkale’nin geleceğini tüm kurumlarla beraber inşa edelim”

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekilli Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Çanakkale AK Parti İl Genel Meclisi Üyelerini ağırladı. Ziyarette konuşan Turan, “Çanakkale’mizin tüm sorunlarını titizlikle çözüme kavuşturuyoruz. İstiyoruz ki tarihiyle, turizmiyle, doğasıyla bir marka olan Çanakkale’mizin geleceğini tüm kurumlarıyla beraber inşa edelim.” dedi.

AK Parti İl Genel Meclisi Üyelerini mecliste ağırlayan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekilli Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, görüşmede Çanakkale’nin sorunları masaya yatırılırken konunun muhatapları da toplantıya davet edildi. Tarım Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu’nun yanı sıra birçok bakanlığın temsilcisi toplantıya katıldı.

TURAN: “ÇANAKKALE’NİN GELECEĞİNİ TÜM KURUMLARLA BERABER İNŞA EDELİM”

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Çanakkale’mizin tüm sorunlarını titizlikle çözüme kavuşturmaya gayret ediyoruz. Yazın 3 ay boyunca muhtarlarımızla, STK temsilcilerimizle, Belediye Başkanlarımızla ve şehrimizin diğer dinamikleriyle bir araya geldik. Birçok konuyu gündeme taşıdık. İl Genel Meclisi Üyelerimizle de Ankara’da bir araya gelerek şehrimize yapılması planlana ve çalışmaları devam eden tüm konuları istişare ettik. Önümüzde seçimsiz bir dönem var ve bu dönemi en verimli şekilde kullanmayı hedefliyoruz. İstiyoruz ki tarihiyle, turizmiyle, doğasıyla bir marka olan Çanakkale’mizin geleceğini tüm kurumlarıyla beraber inşa edelim.” dedi.

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, “İl Genel Meclisi Üyelerimizle köylerimizin tüm taleplerini görüşerek çözüm yollarını istişare ettik. Dün olduğu gibi bugünde enerjimizi şehrimizin yatırımları için harcamaya devam ediyoruz. İl Genel Meclisi Üyelerimizin taleplerini not aldık, birçoğunu da ilgili kişilerle paylaştık. Çanakkale’mizin marka değeri hali hazırda devam eden projelerin tamamlanmasıyla beraber daha da artacak.” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech