Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediyespor’da iki istifa

Geçtiğimiz yıl Venüs Sultanlar

Geçtiğimiz yıl Venüs Sultanlar Ligi’nden düşen Çanakkale Belediyespor yönetiminden iki ismin istifa ettiği öğrenildi. Büyük umutlar bağlanan Av. Demet Güney ve Doğan Öcal’ın, yönetim kurulu üyeliklerinden ayrıldıkları bildirildi.
Bir dönem Venüs Sultanlar Ligi’nde fırtınalar estiren Boğazın Sultanları, müzesine Balkan Kupası’nı da alarak kazanımlarını taçlandırmıştı. Türkiye liglerinde fırtına estirmesine neden olan yönetim ve Yönetim Kurulu Başkanı, tüm tecrübelerine karşın yönetimsel hataların ardından önce ligden düştü. Geçtiğimiz yıl Seramiksan’ın lig hakkı satın alınarak, yeniden Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele etmesi için ortam hazırlandı.
Göreve gelen yeni yönetim, bu yıl kısıtlı imkanlara rağmen, mütevazi bir transfer çalışması yaparak lige başladı. Yeni yönetim kurulu üyelerinden Demet Güney, akademik kariyeri için İstanbul’a taşınırken, genç yönetici Doğan Öcal’ın da Türkiye’den Almanya’ya yerleşeceği için istifa ettiği öğrenildi.

İstifa eden yönetim kurulu üyelerinin yerine ise yedek listede ismi yazılı olan Özlem Eryiğit’in ve Devrim Gürkan’ın geleceği ileri sürüldü.

Güngör Yıldız

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech