Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇTSO üyeleri TÜYAP Intermob 2019 ve Woodtech fuarında

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, ağaç ve orman ürünlerinin işlenmesi sektörlerinde faaliyet gösteren üyelerini; 13 Kasım 2019 Pazar günü 32. Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı WoodTech ve 22. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi  Fuarı İntermob fuarına götürdü.

ÇTSO’nun haberine göre 13 Ekim 2019 Pazar günü İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezinde yapılan ve Odamız üyesi sektör temsilcilerinin yer aldığı ziyarete heyetimize Odamızın 21 no’lu Meslek Komite Başkanı Hüseyin Şen ve ÇTSO Dış Ticaret Koordinatörü Bülent Bogadır eşlik etti.

“FUARLAR, SEKTÖRLERİN İNOVATİF YAKLAŞIMLARINA VE HİZMET VERDİĞİ SEKTÖRÜN GELİŞİMİNE BÜYÜK İVME KAZANDIRIYOR” 

Fuar ziyareti hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Semizoğlu; “Odamız çatısı altında faaliyet gösteren tüm sektörleri yurt içi ve yurt dışı fuarlara taşıyarak, yenilikçi yaklaşımları yerinde görmelerini, uluslararası pazarların talep ve beklentilerini birinci ağızdan duymalarını hedefliyoruz. Bu itibarla edildiği sürece Odamız, üyelerimizin yurt içi ve dışı iş ziyaretlerini organize ederek, kriterler sağlandığı takdirde KOSGEB desteklerine üyelerimiz adına başvuru yapmaya devam edecektir.” diyerek katılım sağlayan üyelere teşekkür etti.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech