Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
H. Ayşe İrim

ŞUURSUZ

Kendi iç piyasasına oynamak için milyonlarca insanın hayatını gözü kapalı etkileyecek saçma sapan sözlerini, üstelik de sosyal medya üzerinden yayan bir devlet insanına bir ton şey söylenir de ben ancak şuursuz diyorum.

Neticede onu da sevenler, seçen insanlar oldu. (Olur öyle şeyler, herkes hata yapar.)

Ancak ÜLKE yönettiğinizi iddia edip de böyle salak saçma açıklamalarda bulunmanız iç piyasanızda da genellikle kötü yankı bulur.

Peki bu Süper Şuursuz bunu bilmiyor mu?

Eh büyük ihtimalle biliyordur.

Böyle insanlar genellikle kendilerine vaat edilmiş şeyler uğruna belki de ölseler yapmayacakları şeyleri yapmakta gözlerini kırpmazlar.

Bir de tabii ne kadar kullanışlı oldukları da su götürmez bir gerçek.

Size belki komplo teorisi gibi geliyor olabilir ancak değil, dünya üzerindeki pek çok farklı işkolunun eninde sonunda birleştiği birkaç şirket bulunuyor.

Bunlar küçük parçalar halinde farklı şirketlerde yer alarak başladıkları “BÖL, PARÇALA ve YÖNET” politikalarını uzun zaman önce değiştirip, “BÖL, PARÇALA VE ÜZERİNE KON” yaptılar.

Şöyle özet geçeyim:

Size tohum satan şirket, tarım ilacı aldığınız şirket, insanlar için ilaç üreten şirket ve silah şirketlerinin pek çoğu kardeş işletmeler aslında.

Böylelikle ne yiyeceğinize, onu nasıl ilaçlayacağınıza, bunlardan kaynaklı olarak hastalandığında hangi tür tedavi alacağınıza ve işler kötüye gittiğinde asıl suçlu yerine kime saldırmak isterseniz ona yönlendirebileceğiniz silahınızın modeline falan onlar karar veriyor.

Elbette tüm dünya bunların elinde değil.

Ancak bizimki gibi kendine ait sorumlulukların asla altına girmek istemeyen, gelişmeyi ve düşünmeyi reddeden toplumların çoğu bunların asli gelir kaynağını oluşturuyor.

Bu konuda yapılan araştırmaları hem internetten hem de kitapçılardan okuyabilirsiniz.

“Ben tek başına bir insanım, neyi değiştirebilirim ki?” diye düşünmeyin.

Bir insan yalnızca beslenme alışkanlıklarını değiştirerek bile yeryüzünde kendisinin bile ummadığı etkiler yaratabilir.

Önceliğinizi kişisel gelişiminizden yana kullanın.

Böylelikle belki çok şaaşalı bir hayatınız olmaz ama tüm dünyanın iç organlarıyla güldüğü bir tipleme de olmazsınız en azından.

Ha tarih bizi yazmaz belki isim isim. Olsun. Nasıl olsa tarih yalnızca kazananlar tarafından yazıldığına göre, bize yalnız kişisel tarihimizden mesul olmak yakışır.

Süper şuursuz olmaktan iyidir.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech