Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ömer Mart ikinci dönem hazır olacak

Geçtiğimiz gün gerçekleşen İl

Geçtiğimiz gün gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, İl Özel İdaresi’nin devam eden projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. O projeler arasında Ömer Mart’ta vardı.

Çanakkale’nin sembol okullarından, bu güne kadar birçok mezun veren ve Çanakkale için yeri ayrı olan Ömer Mart Ortaokulu, geçtiğimiz sene, depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkılmıştı. Yıkılan binalar arasında sadece Ömer Mart Ortaokulu değil, Ticaret Borsası İlkokulu’da bulunuyordu.

İki okul yıkılınca, okulun öğürencileri Demircioğlu Caddesi’nde bulunan eski Fen Lisesi’ne taşınmışlardı ve veliler ve öğrenciler dört gözle yeni binalarını bekler oldular.

Geçtiğimiz gün gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda bilgilendirmelerde bulunan, vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü Ömer Mart şu anda yüzde 80’lik bir seviyeye ulaşmıştır dedi. Köklü ayrıca, inşaat faaliyetinin bir hayli hızlı ilerlediğini ve ikinci dönem okulun hazır hale geleceğini dile getirdi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech