Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Tavlı, “Yatırımlar için azami çaba gösterildi”

İl Koordinasyon Kurulu’nun 2019 yılı 3.Dönem Toplantısı dün, saat 14.00’te gerçekleşti. Vali Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleşen toplantıda konuşan Vali Tavlı, Çanakkale’deki yatırımlar hakkında bilgilendirmede bulundu. Tavlı, yapmış olduğu konuşmasında ilimizde yapılan yatırımların azami çaba ile sürdürüldüğünü belirtti.

Vali Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na, ilçe kaymakamları, Bölge Müdürleri, İl Müdürleri ve daire amirleri katıldı. Gerçekleşen toplantıda açılış konuşmasında bulunan Vali Orhan Tavlı yatırımlar konusunda bilgilendirmede bulundu.

Vali Orhan Tavlı, “İlimiz genelinde 9 Milyar 245 Milyon 197 Bin TL’lik proje bedelli, 376 projenin, 2019 yılı ödeneği 1 Milyar 785 Milyon 178 Bin TL olup, üçüncü dönem sonu itibariyle 1 Milyar 332 Milyon 213 Bin TL harcanmıştır. 2019 yılı üçüncü dönemde, önceki yıllara göre fiziki gerçekleşme sağlanmıştır. Bu nedenle bütün yatırımcı kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimi iletiyorum.

Valiliğimizce izleme, değerlendirme ile koordinasyon gerektiren konularda, hızlı bilgi akışı her zaman önemsenmektedir. Ayrıca İçişleri Bakanlığımızca uygulamaya konulan yatırım takip sistemi kapsamında, önümüzdeki toplantıların bu sistem üzerinden yapılacak olup, raporlama yapılmasına imkan verecek ve Valiliğimiz web sitesinde yer alacak şekilde, projelerin gönderilmesi önem arz etmektedir.

Yatırımların gerçekleşmesinde azami çaba gösterildi ve gösterilmeye devam ediyor. Bu toplantımızın Çanakkale için, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech