Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale ürünleri dünyanın en büyük gıda fuarında

Dünyanın en büyük gıda

Dünyanın en büyük gıda fuarı olarak bilinen ve 5-9 Ekim tarihleri arasında Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen Anuga Fuarı’na katılan Çanakkale ürünlerine katılımcıların ilgisi yoğun oldu.

Çanakkale Ticaret Borsası’nın haberine göre Milli Katılım Organizasyonunu İTO’nun yaptığı Anuga Fuarı’na İtalya 925, ev sahibi Almanya 738, Çin 541, İspanya 538 firma ile katılırken Türkiye’den 315 firma ile katıldı.

Türkiye, Anuga 2019’da Türk fuarcılık tarihinin en büyük katılımlarından birini gerçekleştirdi. Bu yıl kuruluşunun 100. yılını kutlayan fuarın bu yıl partner ülkesi Paraguay.

Anuga Fuarına Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Meclis Üyesi Güray Özsoy, Canlı Hayvan Sektör Kurulu Temsilcisi Uluova Süt Tic.A.Ş. Genel Müdürü Mesut Buran, ve TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Borsa temsilcisi Atiye Laçin katılım sağladı.

Fuarla ilgili olarak Çanakkale Ticaret Borsası’ndan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Fuara, Borsamız Üyelerinden Dizem Zeytinyağları ve Dardanel – Önentaş Gıda Sanayi A.Ş firmaları stantlı olarak katılım sağlayarak İlimizi ve markalarımızın tanıtımlarını gerçekleştiriyor.

Dizem Zeytinyağları, İlimiz yöresine ait organik zeytinyağlarının ve özel ürünlerinin Dardanel Önentaş A.Ş. ise Dardanel ton ve inovasyon ürünlerinin tanıtımını yaparak, yurtdışında yeni pazarlarlar elde etme olanakları sağlıyorlar.

Çanakkale Ticaret Borsası olarak, Çanakkale’miz markalarının uluslararası arenada tanıtımını başarılı bir şekilde gerçekleştiren, ilimizi, bölgemizi ve ülkemizi temsil etme misyonunu sürdüren üyelerimizi tebrik ediyor, başarılı ve verimli fuarlar diliyoruz.”

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech