Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ve AK Parti İl Başkanlarının atışması büyüyor

CHP İl Başkanı İsmet

CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan’ın, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız için yapmış olduğu “2 Yıldan beri atama ile görev yapan bir il başkanı Çanakkale halkının muhatabı değildir” açıklamasına Gültekin Yıldız’dan jet yanıt geldi. Yıldız, “Çanakkale’de edep ve siyasi ahlakı ağzına alacak son siyasetçi Sayın Güneşhan’dır” ifadelerini kullandı.

CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan ile AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız arasındaki polemik büyüyor. Geçtiğimiz günlerde CHP’li Güneşhan’ın Yıldız’a ithafen yaptığı “Gültekin Yıldız ne bizim ne de Çanakkale Halkının muhatabı değildir. Çünkü kendisi yaklaşık 2 yıldan beri atama ile gelen ve görev yapan bir il başkanıdır. Dolayısıyla Gültekin Yıldız, Sayın Bülent Turan’sız bir hiçtir” açıklamasına Yıldız’dan cevap geldi.

“Edep ve siyasi ahlakı ağzına alacak son kişi Güneşhan’dır”

Yıldız, Güneşhan’ın açıklamasının ‘talihsiz olduğunu ifade ederek şöyle dedi: ”İsmet Güneşhan çirkin üslubunu devam ettirmektedir. Halkın kimi muhatap alıp almayacağına karar vermek kendisinin haddine değildir. Kusura bakmasın ama Çanakkale İsmet Güneşhan’ı da Gültekin Yıldız’ı da iyi tanır. Çanakkale’de edep ve siyasi ahlakı ağzına alacak son siyasetçi Sayın Güneşhan’dır. Çanakkale halkı, CHP’nin şaibeli delege seçimlerini ve İsmet Güneşhan’ın hangi şartlarda il başkanlığına seçildiğini unutmamıştır.”

“Beni Cumhurbaşkanı atadı, seni göstermelik kongrede Ülgür Gökhan!”

“Sayın Güneşhan il başkanlığına atanmamı diline dolamıştır.2017 yılında Merkez İlçe Kongresinde merkez ilçe başkanı seçildikten sonra Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından yüz yüze gerçekleştirdiğimiz görüşme sonrası bizzat Çanakkale İl Başkanlığı görevine atandığım doğrudur ve bu benim için onurdur, hayatımın en özel anlarından biridir. Özetle beni dünya lideri, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Güneşhan’ı ise CHP Merkez ilçe Belediye başkanı Ülgür Gökhan atamıştır. Güneşhan’ın seçildiği göstermelik tek adaylı il kongresi bu gerçeği, CHP Çanakkale teşkilatları üzerindeki Ügür Gökhan vesayetini değiştirmemektedir.”

Esra Çanlı

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech